7 Ağustos 2016 Pazar

Kavakli Oto Ekspertiz

Kavaklı oto ekspertiz merkezinde araçlarınızın bilmediğiniz bazı noktalarını gün yüzüne çıkartıyoruz. ikinci el araç almadan evvel otomobilinizin kontrollerini Kavaklı oto ekspertiz merkezine yaptırmayı ihmal etmeyin. 2. el araç ekspertizi için Kavaklı şubemizi tercih edebilirsiniz. Araçlarınızın daha önceden kaza yapmış olmaları muhtemeldir. Geçmişteki olmuş olabilecek hasarlarının onarılması sonucunda aracınızın neresinde kaza veya boya olduğunu anlayamayabilirsiniz. aracın kaza durumunda yapılan işlemlerde hangi parçalar değişmiş neresinde boya var bu gibi aklınızı karıştıran sorulara Kavaklı oto ekspertiz merkezinde yanıt bulabileceksiniz.

 ikinci el araçların motorları, şanzımanları ve elektronik sistemlerinde sorunlar oluşmaktadır. kimi bu problemler tam anlamı ile yapılmadan geçiştirilmektedir. ancak benzeri durumlarda aracın daha sonraki sahiplerine yüksek ücretli arızalar açabilmektedir. bütün bu risklerden kurtulmak için alacağınız aracı Kavaklı oto ekspertiz servisine getirmeniz sizi bütün sıkıntılardan kurtaracaktır.



Etiketler ; Kavaklı oto expertiz , Kavaklı Computest , Kavaklı oto test , Kavaklı araç testi , Kavaklı araba ekspertiz merkezi , Kavaklı oto ekspertiz raporu




2 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.